fredag 11 mars 2011

barnrum


det är nog det svåraste av allt att inreda tycker jag. Har ingen riktning och ingen röd linje. Lite här och lite där vad som är fint. Man gör ett ryck och röjjer upp, sedan, fullt kaos. För hur kul är det inte, att när det är så fint att l e k a loss i sitt rum? Bita ihop får man göra då, inte förmana, inte tjata, för det är ju hela syftet, att de ska trivas där.

Just nu sitter jag i allafall och funderar på Esthers rum. Tänker om vita stringserien, med skrivbordsdel, fina hästtapeten Colette från Sandberg kanske kan vara något.

Hej så länge!


3 kommentarer:

 1. Vilka söta bilder! Hästtapeten är så fin o stringmöbeln med. Ja att det är svårt mrd barnrum emellanåt, ofta kaos och så vill man själv tycka att det är fint, men viktigast är som sagt att de själva ska trivas. Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Åh, vad jag gillar din blogg. Ville bara säga det så här på lördagsmorgonen :)

  SvaraRadera
 3. Kikar runt lite här och var i din fina blogg, sneglar lite avundsjukt på allt vackert och kreativt. Skäms alltid lite när ni småbarnsföräldrar klagar på stök... vi har det alltid stökigare och inga barn har vi att skylla på.:) Det var bara det jag ville säja, jo och att det är otroligt att en måltid kan se ut precis som ett konstverk!
  Tack för söndagsinspiration.
  /helena

  SvaraRadera