torsdag 12 maj 2011

tisdagstema som blev torsdagstema och lite däremellan













Hej!

Bilder från tisdagstemat favoritplats, som ju är min säng. Är man trött jämt så är man. Lägga sig riktigt tidigt,ta med en kopp te, läsa lite och kanske titta på något. Snart är vi på plats i rätt sovrum också, som kommer göra det ännu bättre.

Guldkanten på min torsdag, som alltid, det är de små sakerna som gör det, spetskant på top från concious collection, H&M.

Vilken vecka!

Härligt väder, underbart, givande möten, också så himla kul. Den här våren har jag verkligen kommit igång kreativt och jag mår så bra!

Trots det pustar jag ut lite denna torsdag och är glad för att min man kommer hem idag. Han har bara varit borta några dagar men ibland känns det mer. Kanske har jag handen på hjärtat varit lite väl mammagnällig. Ibland hanterar man bananskal som glöms i fina rummet, utrivna lådor, borttappade nappar, gräs över hela köksgolvet, omkullstjälpta glas v a r j e måltid, lite sämre helt enkelt. Då får man tänka på alla gånger man faktiskt också säger, ja, ja det löser sig, jag fixar det.

Ha en toppendag!

8 kommentarer:

  1. Säger inget, bara ler av sista stycket :)
    Hoppas du får en bra fortsättning på dagen!

    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Jamen varför skickade jag tillbaka den där toppen. Jag tyckte att jag inte var så snygg i den, men så ser jag dig nu. Hmmm ... du ser jätte fin ut!
    Så vit & fin! Inget för mig ;)
    Stora kramar & LYCKA över att maken är hemma igen. Min drar till Tyskland nästa vecka, jiihoo!
    Kram. xx

    SvaraRadera
  3. Tack ni! och tack för komplimangen lilla U, du är snäll du :-). Och ja, du skulle nog behållt toppen, kommer bli en favvo i sommar. Snygga glasögon förresten, jag är beredd att köpa allt det står Marc Jacobs på och stora brillor är bara så snyggt! Kram på er!

    SvaraRadera
  4. Min favoritplats blev också sängen. Det är så viktigt att ha ett sovrum som man trivs i!

    Den där toppen ser ju väldigt fin ut. Snyggt med vit spets till sommaren.

    Kram / Kristina

    SvaraRadera
  5. Nu har jag sutit här ett tag må du tro... ;-) ända tillbaka till du började blogga.Jag kunde liksom inte sluta...hihi!
    Vilken härlig, otvungen och levande blogg!
    Jag tittar gärna in snart igen!
    Ha en fin helg!
    /Emelie

    SvaraRadera
  6. Jag blir alltid så himla glad när jag ser att du gjort ett nytt inlägg. Dina foton är såååå inspirerande och ger mersmak. Ha en trevlig helg.

    SvaraRadera
  7. Hej! det var så längesedan jag kommenterade härinne, men jag smyger allt runt bland dina inlägg, både då & nu. Tänkte att det kunde vara lite bra att kommentera just här, där några säkert har försvunnit, i det stora bloggerstrulet.

    Jag gillar också norska deckare! Men min favorit heter Karin Fossum! Ser förresten mysigt ut i din provisoriska? sängkammare (visst är det ett gammaldags, romantiskt ord?!)

    Hoppas att du får en bra veckostart - snart :)
    /helena

    SvaraRadera
  8. Vilken härligt rosa kudde med broderi anglais. Kan inte få nog av spets och brodyr:)

    SvaraRadera