söndag 22 maj 2011

söndagsbilden- i hängmattan
Åh vilken härlig helg jag haft!

-Underbar hämta-kraft get away till min vän-

Fredagen var gott vin, bubbel och babbel. Min kompis, som dessutom jobbar i den underbaraste butik ni bara kan tänka er. Fullproppad med alla kläder man vill ha och inte visste innan att man ville ha, skor, väskor, smycken, blommor, krukor och inredning. Eftersom de också har kaffe!! där började vi lördagen med en smarrig kaffe latte och sedan hade jag goda två timmar innan mitt tåg skulle gå att titta på allt och prova. Även det jag inte skulle köpa provade jag bara för att det är så kul. Och hem kom jag med den snyggaste koftan från Rodbjer.

-Solstolshäng-

Idag har vi legat i solstolarna och i hängmattan. En hängmatta jag sällan får ha för mig själv för alla barn tycker att den är så rolig. Den går nämligen att gunga, högt, högt. Och eftersom den är så djup ramlar ingen ut. Lika roligt som Gröna Lund, fast hemma. Varje kväll, när vädret tillåter går vi ut och gungar en stund, barnen skrattar så de kiknar. Denna fantastiska hängmatta är också väldigt skön att bara ligga i och läsa, lite lagom gung och en kudde under huvudet, ljuvligt. Det enda problemet är att man man somnar för lätt. Om det nu är ett problem. 

Mitt bidrag till fabrikens söndagsbild är jag och min stund i hängmattan idag.

Nu ska jag strax lägga mig och läsa. Ett typiskt sommartecken för min del. Blir så lässugen när solen och värmen kommer. För att riktigt få upp sommarkänslan läser jag just nu Mari Jungstedt för hennes gotlandsmiljöer.

Trevlig kväll och bra start på veckan önskar jag er!

Och så jag inte glömmer, tack snälla ni för era trevliga kommentarer. Det är så roligt att ha "träffat" er och tack för att ni läser!

8 kommentarer:

 1. Underbara bilder. Och en hängmatta är verkligen sommar för mig. Har inte hunnit få fram den än men snart måste det ske!

  Vilken härlig helg du har haft - det där behövs verkligen emellanåt.

  Kram kram / Kristina

  SvaraRadera
 2. Härligt med gungmattan, jag bokar den på onsdag!! (du kan ju förvarna barnen ;)
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig helg!! :-)

  SvaraRadera
 4. Hängmattan är ju bästa stället nu! Det gäller att tjinga den först, innan någon annan tar den! :-)

  SvaraRadera
 5. Så härligt för dig att det har varit en bra helg!
  Var det den tvåfärgade koftan i blåvitt som fick följa med hem?
  Jag fullkomligt älskar allt som Rodebjer gör och som tur är har A det i sin butik :) I fredags kom tydligen sommarkollektionen in men jag vågar knappt åka och kolla för jag vet att det blir dyyrt, trots förmånligt pris ;)
  Ha en bra start på veckan.
  Kram Johanna

  SvaraRadera
 6. Åh. Elin Maria är min favoritbutik. Låter som att du har varit i min hemstad. :-)

  SvaraRadera
 7. Tack vad ni är snälla!
  Johanna: ja precis den! Vad kul att du forstod direkt vilken det var:-). Och vad lyx, har din A en butik, hur farligt är inte det. Din garderob skulle jag vilja kika i!
  Villa Viola: Ja precis, där har jag varit :-). Kul att du också gillar!!

  SvaraRadera
 8. Camilla: Vilken helg! Tänk att lite tid hemifrån och med vänner laddar batterierna så bra. Härligt!
  Och så lite shopping på det. Kah ju knappast bli bättre.

  Tror jag måste plantera två träd ute på gården så att jag kan hänga upp en gungmatta. Kanske kan hänga den i syrrans balkong ;) (hon bor en trappa upp, haha).

  KRAM och hoppas veckan rullar på.
  u.

  SvaraRadera