fredag 6 maj 2011

FredagspicsGlamor mon amour (Lite lite av den varan just nu dock)

Solig fredag

Nystädat


Jag gjorde ytterligare ett fynd i mina sommarkartonger. Mina röda träskor som jag inte använt dels för att de känts lite nja i några säsonger och dels för att ena spännet var trasigt. Lagat spänne och nu kan det nog bli tillfällen att ha dessa på fossingarna.

Lite fredagspics från mig som ser fram emot ett glas rosé ikväll. En liten stund hoppas jag kunna sitta ute, har inga förhoppningar om att kunna sitta där hela kvällen men lite, lite.

Vi skulle behöva klippa gräsmatta och göra den sista rensningen också. Det är bara det att vi sett råttor på tomten ett flertal tillfällen och jag har tappat sugen på trädgrådsfix tillsvidare. En vit rackare, som jag trott flyttat men så var det inte. Självklart får så tjusiga råttor snart sällskap och häromdagen såg jag en brunaktig. Anticimex är inkallade och kommer nästa vecka. Kanske lite hysteriskt kan tyckas men det är inte kul kan jag meddela att stå med händerna i jorden och se en vit råtta stor som en kanin kila förbi.Snart blir det väl råttungar och ja, tänk själva.

Trevligaste, härligaste fredagen önskar jag er!


4 kommentarer:

 1. Hahaha skulle vilja höra dig när råttan dök upp ;)..

  Trevlig helg på er!!

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Råttor! Hualiga. Hoppas de är väck snart. Och du, jättefina bilder. Som vanligt! Och för att inte tala om träskorna - så himla fina och granna. Hoppas du har en fin kväll och att du fick sitta ute en stund.

  SvaraRadera
 3. Fina träskor, såna man blir glad av!
  Malin

  SvaraRadera
 4. Åh! Jag kanske blir tvungen att köpa en sån där fågelburslampa någon gång i livet... Kram //Petronella

  SvaraRadera