onsdag 2 februari 2011

Förändring


Välkommen hem till oss!Idag gick jag loss med kameran och passade på att skaffa lite fler pics av hemmet i helhet.

Jag gillar vitt, vitt, vitt. Och så gillar jag färg, färg, färg. Ibland tycker jag att allt är för olikt och brokigt och ibland är det just det jag gillar, att det inte hör ihop. Olika rum säger olika saker. Och så ska man ju enas också, vi är ju fler som bor här och som vill tycka till.

Just idag, när solen skiner in, tycker jag nog att vi lyckats ganska bra. Så kommer det dagar när man blir tokig på allt, vill slänga ut och börja om. Men det är ju ändå det man gillar på något sätt, att få förändra.

Nedan är en bild jag rev ut Elle nu i höstas. Den talade till mig och jag skrev resolut målbild i ena hörnet och hängde på kylskåpet. För förändring ville jag också ha, tog steget och är på väg nu. På flera olika plan. Det blir lätt så. Börjar man i ett hörn kommer fler av bara farten. Och jag gillar!
3 kommentarer:

 1. En ljuvlig grundstruktur i huset. I ett nybyggt saknar man den där inneboende charmen i alla äldre detaljer. Och jag gillar vitt - och färg - också. Beror liksom på. Dina kuddar gillar jag också. Jag har likadana :)

  SvaraRadera
 2. Hej! Fint ni har det och vilken härlig öppenhet det är i huset.
  Läste om hallen. Tror inte det spelar någon roll vilken hall man har! Man får plocka i alla fall. : )
  Ha en bra dag!

  / Kia

  SvaraRadera
 3. Ville bara säga att du har en otroligt fin blogg och ett underbart hem!

  SvaraRadera