onsdag 23 februari 2011

onsdagspics

Hello denna onsdag!

Vi har haft kärt besök av min mor i några dagar. Det blir alltid lika tomt när hon åkt. Som tur är ses vi om en vecka igen!

Här kommer lite pics från det där andra rummet jag aldrig får till. Jag fixar, flyttar runt och tänker att nu, nu blev det väl bra. En tid går och sedan, alltid, känner jag, nej, det här känns inte bra. Jag har bytt ut möblemang, tapetserat, målat över det tapetserade, fel färg på soffor, byt tavlor och ändå, njae, jag vet inte...

Jakten fortsätter.


För övrigt undrar jag om det var så bra idé kära sis att lämna kvar alla hjärtans dag godiset här hos mig...


Avslutningsvis måste jag bara visa vilket underbart tyg jag köpte igår för nästan ingenting. Jag funderar nästan på att låta det bli en väggbonad i mitt arbetsrum. Blir inspirerad bara jag ser på det.

Trevlig kväll!

Ps. Kan någon tala om för min man att 80-talet ringde och ville ha sin högtalare tillbaka. En högtalare han köpte sprillans ny när vi flyttade in. Då blev jag lite sur faktiskt. För vem köper superstora högtalare idag när det finns så mycket snygga mindre, smäckra? Ni ser hemskheten i översta bilden i hörnet. Ds.

6 kommentarer:

 1. Ha ha han är skön han ;)

  Kram på er!

  SvaraRadera
 2. Hallå! "Mannen" här. Högtalarna är ett par fantastiska Dynaudio (http://www.dynaudio.com) och ljudet är så fantastiskt att det lyfter hela vardagsrummet vilket är ett mycket förlåtande drag. De små högtalarna ger inte alls samma tårframkallande ljudbild.

  SvaraRadera
 3. Såg inte först vilket rum det var :) vilken förändring:)
  Petra

  SvaraRadera
 4. Hej Camilla , bra jobbat med sidan....Sen måste jag nog hålla med "mannen".... ljudet blir bättre. Ha det gott
  Kram Ann-Charlott

  SvaraRadera
 5. Nu blev jag sugen på att köpa tulpaner när jag såg dina fina vita!

  SvaraRadera
 6. Tycker det ser jättefint ut - och för sjutton vad jag vill ha den där randiga mattan! Måste ta mig i kragen och köpa den så det blir av snart! :-)

  (det är aldrig någon bra idé att lämna sådant godis framför mig i alla fall - då är det borta ganska snart)

  SvaraRadera