fredag 11 februari 2011

bye, bye pjäxor


 
.... hej hemma, (snart)Nu är vi på väg hem. Mellanlandar på vägen då det blir lite för långt för lillan att åka hela vägen. Och det är inte helt fel med lite hotell-lyx att vila upp sig med efter semestern s a s. Barnen somnar snart och jag har precis fått ett glas vin, läser tidningen med ett öga och kollar på tv med ett annat.

Ser fram emot att komma hem. Som alltid samlar man på sig intryck, får distans och har mycket man vill hugga tag i, även om vi bara varit borta en vecka. I veckan som kommer är kalendern fulltecknad, med roliga saker. Det är viktigt att ta tillvara på i tider då agendan inte ser lika rolig ut. Bland annat ska jag sy scenkläder till Esther med bästa kompis som kommit vidare med sitt bidrag till skolans talangjakt. mycket, mycket stort, så klart.

Och. Väldigt spännande. Vad det ska bli kul.

- Jag ska vara med bland alla roliga, sköna, duktiga, inspirerande bloggar på Inspirationsfabriken. Det kan bli en resa!

God natt!


1 kommentar:

  1. Grattis till Esther med kompis, va kul för dom! Scenkläderna fixar väl du på ett kick ;)
    Vad spännande det låter med inspirationsfabriken..
    Jag håller med om att det är kul med fulltecknad kalender då det mesta är roliga saker som händer, värre är det om det står tandläkaren, bilbesiktningen eller annat tråk!
    Kram på dig och välkomna hem!

    SvaraRadera