söndag 13 februari 2011

söndagsbilden


Väl hemma fick jag ett galet loppissug. Jag har inte varit på loppis på alldeles för länge, av den enkla anledningen att jag aldrig kommer förbi något. Finns inte en secondhand i sikte där jag bor. Avundsjukt har jag studerat alla fynd som görs därute och lugnat mig själv med att jag också kommer få, snart, snart. Och den som söker han skall finna, jag hittade två öppna loppisar någon mil ifrån där vi bor. Och visst gjorde jag lite fynd, lite formpressade assietter, en tillbringare och sist men absolut inte minst, en lampfot från Orrefors. Den bara stod där, som jag velat gå på loppis och också hitta lampfötter från Orrefors. Allt sedan jag såg ett reportage från Sköna Hems Charlotte Pettersons underbara hem, för några år sedan. För hundra bagis var den min.

lycka!

Mitt första bidrag till fabrikens söndagsbild är min nya lampfot som fick sitt hem i vårt sovrum där den samsas med parfymflaskor och en bild av Vee Speers. Gå in och titta på övriga bidrag. Där finns mycket inSpiRatioN att hitta!

Skön söndag!

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Vilken fin blogg du har. Urtjusig lampfot har du lyckats hitta också! :)
  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Åh, underbar lampfot! Plötsligt händer det liksom;-)

  Välkommen till fabriken! Så roligt att du lämnade en kommentar så jag hittade din fina blogg! Såå fint ni har! Älskar lilla trappan från köket!

  Återkommer!
  A

  SvaraRadera
 3. Så roligt att Du är tillbaka igen! Jag ser fram emot blogglust och fina inlägg här :) Och vilket fint fynd! 100 pix för den där - sanslöst!

  SvaraRadera
 4. Du inspirerade mig just till ett möjligt köp. Älskar bilden/tavlan. Skulle vara fin hemma hos mig :) /Elle

  SvaraRadera