måndag 7 februari 2011

fjälluft och bloggabstinens

det trodde jag aldrig. Att jag skulle bli så förtjust i mitt nya forum så jag faktiskt skulle uppleva abstinens av att inte få tänka i bilder och text. För det är precis så, att jag sedan jag började ser på min tillvaro på ett nytt sätt. Och det är ju så himla roligt. Text fungerar här i fjällen men bilderrna blir det svårare med. Vi får se om jag lyckas lösa det.

Vi bor i en helt underbar stuga, där allt är nytt, nytt, nytt. Och trots att jag verkligen tycker om vår gamla stil hemma finns det ju en tjusning med moderna badrum, genomtänkt belysning, i varje vrå. Tjusigt är det.

Nu ska jag och Sally ta en skön promenad till de andra i backen.

Ha en härlig måndag!

4 kommentarer:

 1. Har saknat dig, jag får oxå abstinens bär du inte
  Skriver :)
  Petra

  SvaraRadera
 2. Jag känner igen det där med bloggabstinens! Man får precis som du säger ett annat sätt att se på saker när man börjat blogga och tänka i ord och bild.

  Vilken spännande planlösning ert hus har, är det en gammal skola?

  SvaraRadera
 3. Men då är det glada nyheter för oss läsare - det talar för att du kommer att blogga massor när du kommer hem :) Ha det fortsatt fint!

  SvaraRadera
 4. Tack snälla för trevliga kommentarer! Ja blogga är ju så kul:-).

  It's a house: Nej det är bara ett " vanligt" hus :-). Själva huset är byggt 1930 typ och där köket är nu byggdes så sent som 1980. De som gjorde utbyggnaden var noggranna med detaljer och annat så att det smälter in väldigt bra.

  SvaraRadera