torsdag 17 februari 2011


Och nu är klänningarna klara!

En sak jag kan berätta om mig är att jag är aldrig ute i särskilt god tid. Däremot blir jag alltid klar. Får alltid till det på något sätt. Det har jag efter min mamma.


Den här gången hade jag lovat flickorna att går ni vidare i talangjakten syr jag era klänningar. Och de gick vidare. Såklart jättekul. Kruxet var bara att jag trodde talangjakten var nästa vecka, inte denna vecka. Så då blev det ju lite bråttom. Och jag kunde inte ta tillbaka mitt löfte, inte bara för att föregå med gott exempel, lovat är lovat. Utan för att jag redan för ett år sedan hade lovat tjejerna att jag skulle sy Vega och Nova dräkter, från Superhjältarna, och inte levererat. Så därför är det alldeles extra skönt att klänningarna nu är klara. Så att flickorna vet att den här mamman klarar skivan. Alltid. Nästan.

9 kommentarer:

 1. Vilka fina!! Det kommer att kännas jättebra imorgon när de har så fina klänningar.Känns skönt att jag har fört mina, alltid vara ute i sista minuten men ändå klara skivan gener.Kram mor

  SvaraRadera
 2. Men vilka fina klänningar. Vilken talang!
  Trevlig helg!
  u.

  SvaraRadera
 3. Oj oj oj! Nog för jag vet att du är en super-fena på att sy. Men jag blir ändå lika mållös varje gång! Vecken, puffärmarna, kragen... Absolut lovely!
  Önska Esther med kompis lycka till från oss!

  SvaraRadera
 4. Tack, tack kära ni! :-) Här är det nerver ikväll må ni tro!

  God kväll!

  SvaraRadera
 5. Och vilka klänningar sen. Bravo!

  SvaraRadera
 6. Oj, vad fina! Du är verkligen duktig!!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 7. Vilka super fina klänningar!! Vad duktig du är!! vad glada tjejerna måste vara. Ha en bra helg. Kram Monica.

  SvaraRadera
 8. Tack för det Monica! Ja tjejerna blev jätteglada. Fortsatt bra helg du med. kram!

  SvaraRadera