fredag 18 februari 2011

hur kommer man igång


idag tappade vi liksom initiativet från början. Och jag kommer inte igång. Springer runt och plockar lite här, lite där.


Och anledningen till det vet jag ju egentligen. Jag måste städa. En tvätt behöver läggas in och väskorna från fjällsemestern packar inte upp sig själva. Och gärna skulle jag vilja bädda rent i alla sängar, för då startar ju lördagen dubbelt bra. Och nu har jag en lucka för Sally sover och Calle sitter och spelar spel på Bolibompa. Men inte får jag någon fart för det.

Och när jag sitter här och gör inget, hör jag Calle, (som sitter och spelar "Fixa rummet" spelet, där man kan göra sitt eget rum), prata för sig själv

- här kan Esther och jag bo.

Då värmer det lite i mammahjärtat. För att Calle gör ett rum till sig och storasyster. Och för att han tycker att det är kul att titta på "Fixa rummet" fast han bara är tre.
Härlig fredag!

2 kommentarer:

  1. Skulle tro det kompis. Fredag alltså!
    Kram och ha bästa helgen!

    SvaraRadera
  2. Kom hem från jobbet och sa till Matilda, kom ska jag visa dig ett roligt spel (syftande på det som Calle spelade, tänkte det kunde vara något för just henne). Visade din blogg och Calle när han sitter vid datorn varpå Matilda svarar; ja ja menar du det där, jag gjorde nyss ett rum, vill du se? Tänk så lite man vet ibland vad de gör.
    Ha det gott i helgen, kram!

    SvaraRadera