fredag 28 januari 2011

sköna fredag


Småttingarna är uppe och leker så jag passar på att göra ett snabbt inlägg med en kopp kaffe. Här skiner solen idag och det är fredag! Vi har dessutom tagit ledig från en del måsten och tänkte bara ha det lugnt och skönt. Efter lunch hämtar vi Esther och sedan blir det fika på vårt för stunden bästa fik.

Ikväll äter vi min fiskgratäng med lax, räkor och vitvinssås. Ett glas petit chablis och en tomatsallad så är kvällen fulländad.


Några av bilderna ovan är tagna efter kärleksfulla sneglingar  på ett par av mästerliga fotografen Petra Bindels bilder.  Sett hos hos Lotta Agathon. Ja, självklart är ju mina torftiga kunskaper i fotografering inte något att tala om i sammanhanget men det är ett exempel på att man ibland bara behöver vrida huvudet för att se något på ett nytt sätt. Eller genom en kameralins i detta fall ;-)


Skön fredag!3 kommentarer:

  1. Ah, vad jag tycker om din blogg. Härligt med en alldeles ny inspirationskick i rymden. Vackra bilder sådär i fil som jag är mycket svag för. Jag gillar såväl detaljer som helhet. En fin fredag!

    SvaraRadera
  2. ja verkligen..annorlunda perspektiv på bilden nr 2..tack för din kommentar :)) du är varmt välkommen tillbaka hur mkt du vill./ha en underbar helg Marie

    SvaraRadera
  3. Tack snälla ni för fint beröm. Gör mig så glad! Ha en härlig helg!

    SvaraRadera