torsdag 13 januari 2011

Mitt januari 2011

Så här i början av 2011, i januari, får jag alltid ett behov av att summera året och planera för det kommande. Inte så konstigt kanske med tanke på de nyårslöften som brukar avges. Jag gillar januari, speciellt i år. Jag tyckte det var skönt när julen var över och man kunde börja nedräkningen till våren. För min del innebär januari 2011 att jag får gå tillbaka till ett liv jag behövde distans till att sakna och som jag nu uppskattar på ett helt annat sätt. Jag får vara hemma med barnen, se över deras väskor, lämna till skolor och förskolor, se till att de får god middag och smarrigt mellanmål. Sällan har jag känt mig lyckligare och mer på rätt plats.


 Samtidigt kommer jag som jag skrivit tidigare få börja planera för nya projekt och som jag hoppas till spännande samarbeten och jag ser fram emot när jag får allt mer tid över för detta. När tankar kan få tillåtas utvecklas och växa till något verkligt. Jag ser också mycket fram emot att få fortsätta med min löpning som jag kom igång med så bra under mars/april förra året. Jag har verkligen blivit biten och när jag tänker tillbaka på det gångna året ligger mina löprundor i topp på det som varit riktigt bra. Jag älskar mina rundor och min spellista jag har när jag springer. Det hör till en av de bästa sakerna jag gjort för mig själv på länge. I år har jag redan anmält mig till ett lopp i slutet av mars, tänker anmäla mig till ett annat i maj. Sedan blir det kanske både vårruset och definitivt tjejmilen. 
Bäst just nu: Vi har redan bokat stuga på Gotland. Ja, jag vet, jättetidigt men jag behöver veta att vi kommer dit, i sommar igen. Nu släpper jag inte den älskade ön. Bilden på stenarna tog jag när vi låg vid det som skulle komma att bli vårt favoritställe, ihreviken. I juli ses vi igen.

5 kommentarer:

 1. Jag bli alldeles varm inombords och rörd av det du skriver. Låter mycket bra i mina öron!
  Här ska vi nog fira med champagne i morgon för nu börjar en ny epok i mitt liv och våran familj.
  Allt finns en lösning på, men det är inte alltid man ser den direkt. Det kallas väl kanske utveckling?

  Kram!! och underbar bild på Sally.
  Ulrica

  SvaraRadera
 2. Åh vad glad jag blir. Både för beröm och för att du läser så snabbt:-). Kollar in hos dug också, varje dag! Kram!

  SvaraRadera
 3. Säger som Ulrica faktiskt, sitter här med en tår i ögat, allt låter toppen!

  Ang semesterplaner så förstår jag dig helt och fullt! La härom dagen fram för övriga familjemedlemmar att jag verkligen, verkligen i sommar skulle vilja åka till västkusten. Får se vart det leder men jag blev inte helt nerröstad ;).

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Tack snälla :-). Nu är vi hemma från pulkabacken och det var en pärs, pust och stön. Men väl hemma är vi ändå rätt nöjda för de få åk vi fick och nu ska vi ta en paus innan det är dags för hämtning av E.

  Västkusten, ja där är det bra härligt. Dit kommer ni säkert. Kram!

  SvaraRadera
 5. Hej Camilla!
  Vad roligt att Ihreviken också är ert favoritställe :). Vi brukar åka dit så ofta vi kan om sommarkvällarna och njuta solnedgången med ett glas vitt och rökta räkor på ihrebaden vid stenborden... Så underbart härligt och jag får aldrig nog. Kanske ses vi där i sommar. Ska vara där mkt i sommar... Vi har ett litet hus på Gotland och jag väntar vår tredje. Du väckte längtan och sommarminnen till liv med det du skrev. Vore kul att träffa dig. Vad kan det va, 20 år sen sist? Må så gott! Kram Paula (från Vingåker numera boendes i Nacka).

  SvaraRadera