torsdag 28 april 2011Kvällens middag, böndipp med rostade tunnbröd och mangosalsa. Tyvärr utan koriander då detta var vad jag trollade fram ur ett ganska tomt kylskåp. Inte så illa ändå. Att jag sedan kunde avnjuta min mat i kvällssolen tillsammans med senaste numret av Laga Lätt gjorde det inte sämre.

Arbetet med den nya uteplatsen går framåt. Igår målade jag två bänkar som kommer fungera som bord. Gillar verkligen uttrycket med det grå till korgen och den marina kudden. Tänk mycket kuddar, soffor, olivträd i korgen, ljus och blommor på bordet. Bara en start och jag hoppas kunna visa upp den färdig till helgen. Det vore ju helt perfekt om vi kunde sitta där på valborg om vädret blir fint.

fin kväll på er!

9 kommentarer:

 1. Blir spännande att följa uteplats projektet. Här har du mitt kylskåp ...minns du den serien? . Ett förträffligt trolleri av middags mat måste jag säga!

  Carina

  SvaraRadera
 2. Jag blir glad att du är så handlingskraftig Camilla, saknar lite av den varan just nu så jag hoppas på att bli smittad. Det blir toppen på altan, hoppas komma upp och njuta lite av den i slutet av maj kanske.
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. O Boy! Vilka härliga bilder. Nu måste jag genast titta vidare. Det här verkar lovande.
  /Anna

  SvaraRadera
 4. Tack ska ni ha :-)
  Pernilla: Ja ibland får man rida på vågen, när mycket blir gjort. Andra gånger är det precis tvärt om. Skulle dock önska att jag hade samma energi att ta tag i flertalet problemhärdar här hemma, högar, tvättvikning och annat ;-). Och ja, kom, kom för sjutton! Kram!

  SvaraRadera
 5. Najs, supernajs!!
  Och hur fint var inte det där matstillebenet! Jag har ätit en Finncrisp till middag och persilja...Haha, ibland är det bedrövligt minsann!

  Fast vet du vad jag sa till min käre man nyss, nu är jag pepp igen! Absolut! Verkligen! Nu jäklarns! Och det ska DU ha cred för, bara så du vet!!!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Vilka bilder! Vill bara kliva in i datorn och sätta mig där, gärna smaka på maten och så tjattra lite med dig ;)
  Kramar tanten

  SvaraRadera
 7. Sofia: Ja eller hur! Du blev jag riktigt glad. För fina ord och kanske mest för att du hittat peppet.

  Tanten: Jamen, du är så välkommen. Du hade fått ett glas vitt där i kvällssolen också. Kram!

  SvaraRadera
 8. Det lät riktigt härligt!!!
  Kram Malin

  SvaraRadera